Magazin > VIP
10901 ogledov

Ali Werner kopira našega resničnostnega zvezdnika?

Werner C.C.
Podobnost je očitna ...

Werner Brozović, priljubljeni slovenski pevec, je izdal lastni parfum. Unisex parfum, namenjen tako ženskam kot tudi moškim, se imenuje The King in The Queen. In čeprav se embalaži za ženske in za moške razlikujeta, je v njima enak parfum.

"Ideja se je porodila že poleti, ko smo skupaj z My Spirit stisnili glave in ustvarili skupaj izjemen unisex parfum, torej prvi moški parfum za ženske in po dosedanjih odzivih smo z vonjem zadeli v polno," je za Žurnal24 povedal Werner in dodal, da ga uporablja tudi sam. In žena Andreja? "Seveda! Je parfum, ki na ženski diši ženstveno, na moškem pa moško."

Dišavo, ki stane 32,90€, je ustvarilo podjetje My Spirit, ki je ustvarilo tudi parfum Rebeke Dremelj. Čeprav se ga lahko kupi na spletu, pa je glasbenik povedal, da ga bodo prodajali tudi na njegovih koncertih. "Zanimanje za oba parfuma je enako, saj je ubistvu en parfum za oba. Je pravi parfum in je zelo obstojen," je dodal Wener in dodal, od kje ideja za ime: "Ker diši kraljevsko!"

Embalaža in ime parfuma nas je malce spomnila na dišavo, ki jo je pred meseci izdal Erik König, nekdanji tekmovalec Big Brotherja. Tudi njegova dišava ima kraljevsko ime – 'König', a Werner ne Erika ne njegovih dišav ne pozna. "Zanj in za njegov parfum še nisem slišal. Očitno se človek, tako kot jaz, počuti kraljevsko."

Tudi Erik ni vedel, da je Werner izdal parfum, zato ga je šel, takoj po našem vprašanju, ali ga je že videl, pogledati na Wernerjev Facebook profil. "Po imenu bi rekel, da spominja na moje parfume, ne vem pa, kakšen vonj ima. vem pa, da so moji najboljši," je za Žurnal24 povedal zgovorni Primorec, ki smo ga v Big Brotherju spremljali tisto leto, ko je zmagala Mirela.

erik könig Magazin Zato bo Erik König preimenoval svoj najbolj prodajani parfum
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice