Magazin > VIP
8663 ogledov

Ameriški pevec izgubil triletnega sina

Granger Smith
Oglasila se je žena Bodeja Millerja.

Country pevec Granger Smith in njegova žena Amber sta na začetku meseca sporočila, da sta izgubila triletnega sina Riverja. Otrok je utonil v bazenu ob njihovi hiši v Teksasu.

Kot je 39-letni zvezdnik napisal na Instagramu, njegovemu najmlajšemu sinu zdravniki kljub trudu niso mogli pomagati.
"Z Amber sva se odločila, da se od njega posloviva in darujeva njegove organe, tako da bodo drugi otroci lahko dobili še eno priložnost. Naša družina je skrušena, tolaži pa nas misel, da je sedaj s svojim nebeškim očetom. Riv je bil poseben. To je spoznal vsak, ki je prišel z njim v stik. Ne moremo opisati veselja, ki ga je prinesel v naša življenja, in njegova luč bo za vedno sijala v naših srcih,“ je zapisal pevec in vse, ki so njegovi družini nameravali poslati rože ali darilca, pozval, naj denar v Riverjevem imenu darujejo bolnišnici za otroke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Granger Smith (@grangersmith) on

Par je pred dvema dnevoma objavil video, v katerem sta razložila, kaj se je zgodilo. Smith je s 7-letno hčerko London telovadil, medtem ko sta se River in njegov dve leti starejši brat Lincoln igrala z vodnimi pištolami. Spominja se, kako je pomislil, da mora v tem trenutku uživati, saj ne bo trajal dolgo. Nekaj minut pozneje je že čepel ob Riverju in ga oživljal, vsebino videa povzema Fox News. "Bog nam je Riverja dal za tri leta. To je bila njegova misija. Ne verjamem, da bog nekoga vzame prezgodaj,“ je še povedal pevec in dodal: "Živel je dobrih 1000 dni. To zame predstavlja primer, kako bomo v prihodnje gledali na vsak posamičen dan.“

Tragedija je šokirala tudi Morgan Miller, ženo Bodeja Millerja. Par je lani na enak način izgubil 19-mesečno hčerko. "Moje srce je zlomljeno. Prezgodaj je odšel še en otrok,“ je Millerjeva napisala na družbenem omrežju.

bode miller Magazin Bode Miller: Po smrti hčerke nič več ne prepušča naključju
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 1
  • Lola_Girdlestone 13:51 21.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delamm. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com