Magazin > VIP
11438 ogledov

Bode Miller: Ta družinska fotografija vas bo ganila do solz

bode miller Epa
Nekdanji smučarski as in njegova žena sta na božičnih družinskih fotografijah vključila tudi pokojno hči.

Morgan Beck Miller, soproga Bodeja Millerja, je na Instagramu objavila serijo ganljivih družinskih fotografij, na katerih je na prav poseben način vključena tudi njuna pokojna hči Emeline, ki je letos poleti, stara komaj 19 mesecev, utonila v bazenu. 

bode miller morgan beck Magazin Bode Miller: Ponedeljek je bil zanj težek dan

Morgan se na hči pogosto spomni tudi preko ganljivih Instagram sporočil in fotografij, to pa je zapisala ob božičnih praznikih: "Vesel božič naši punčki v nebesih. Tako zelo te pogrešamo! Leto 2018 je bilo polno velike žalosti, a tudi velikega veselja. Pol leta smo preživeli v žalovanju in poskušali zaceliti izgubo našega angela, kar se zdi nemogoča bitka, medtem ko smo praznovali rojstvo najinega sina. Da bi otrokom omogočila normalno življenje, je sila, ki naju potiska naprej. Po navadi bi se veselila svežega začetka v letu 2019, a po izgubi otroka ni več svežih začetkov. Na zdravo leto 2019, polno osebnostne rasti in ustvarjanja številnih spominov z mojimi otroci, polnih nasmehov in smeha. Vsem želim prav posebno praznično sezono v krogu ljubljenih."
bode miller Magazin Bode Miller: Po tragediji končno lepa novica

Bode Miller | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 1
  • Maya_Cawthorn 16:03 28.december 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sledite tej povezavi. Vs0 sreč0 .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

Sorodne novice