Magazin > VIP
6711 ogledov

Bode Miller: Ponedeljek je bil zanj težek dan

bode miller morgan beck Epa Morgan Beck in Bode Miller.
Ganljiv zapis njegove žene.

Bode Miller, eden najboljših smučarjev vseh časov, je junija izgubil 19-mesečno hčerko Emeline. Deklica se je utopila v bazenu sosedov.

bode miller Grozljivo Šport Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke

V ponedeljek bi Emmy praznovala svoj drugi rojstni dan. "Vse najboljše, moja punčka. Ljubim te do nebes in nazaj,“ je na Instagramu zapisala Bodejeva žena Morgan, ki je bila v času tragedije noseča. Njun sinček je na svet privekal 5. oktobra. 

Ko je Emmy umrla, je zdravnike skrbelo tudi stanje nerojenega otroka. Morgan so predlagali ultrazvočni pregled, a užaloščena mama v tistem času o tem ni želela razmišljati, na koncu pa je popustila. "Kako se lahko življenje tako hitro spremeni? Na zadnjem pregledu je Emmy ležala v mojem naročju in se spraševala, kaj gleda na ekranu. Zdaj pa je ni več. Tokrat sem tehnici rekla, naj pohiti. Ko me je vprašala, ali želim 3D sliko, sem odklonila,“ je razkrila Morgan in dodala, da je ženska, ki je izvajala pregled, kljub temu naredila 3D posnetek, ki ga je bila Morgan na koncu zelo vesela. "Videla sem otrokov obraz. Podoben je bil mojim drugim otrokom: sladki nos od Bodeja in njegove polne ustnice. Nato so se moje oči pomaknile k angelu, ki je ležal na desni strani ob njegovem obrazu in ga držal okoli vratu. Kot bi želel povedati: 'V redu je. Tukaj sem. Vse bo v redu. Ljubim te.'“ je še zapisala Millerjeva in dodala, da v sliki vidi znak, da njen sin pozna svojo sestro in da je Emmy še vedno z njimi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday my baby girl. I love you to the heavens and back.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.