Magazin > VIP
54046 ogledov

Anamarije iz Ljubezni po domače ne boste več prepoznali!

anamarija gorjup Osebni arhiv
Na ulici je verjetno ne bi prepoznali.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače gledamo tudi rdečelaso Anamarijo Gorjup, ki se bori za srce Franca Jarca – Johna.
Zabavnega Poptevejevega kmeta je mirna Anamarija sicer takoj prevzela, kar je bilo zelo hitro jasno tudi njenima konkurentkama Joži in Esmeraldi. Med dekleti je zelo hitro nastala napetost, ki se je iz oddaje v oddajo stopnjevala. 

joži lesiček, ljubezen po domače grozljivo Magazin Ljubezen po domače: "Če ne bi posegla po nožu, bi me zadavil“

anamarija gorjup | Avtor: POP TV POP TV

Snemanj je že zdavnaj konec in tudi pri Anamariji se je marsikaj spremenilo, predvsem barva las, izgubila pa je tudi osem kilogramov.

"Zadnje čase imam hude težave s hrbtenico, namreč vrsto let sem delala v domu za starejše in davek je očiten. Posvečam se sebi in ljudem, ki jih imam rada. Urejam težo, ki je bila glede na mojo obolelost hrbtenice nekoliko prevelika. Spremenila sem se vizualno, saj sem se znebila rdeče barve las. Zelo na hitro sem povsem osivela in sem taka, kot sem, sama sebi najlepša," je povedala za Žurnal24 in dodala, da je shujšala brez velikih težav. "Črtala sem sladkor in belo moko in na dan pojedla tri zdrave obroke," nam je še zaupala.

anamarija gorjup | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 1
  • Decko 13:47 11.november 2020.

    A jib še tok narola kot včasih?

Sorodne novice