Magazin > VIP
17864 ogledov

Andreja Šifrerja hčerka nadrla, a mu s tem rešila življenje

Andrej Šifrer facebook
V stiski ni vedel, kam naj pokliče ...

Andrej Šifrer je za ŠOKkast povedal več o svojem srečanju s smrtjo. Povedal je, da je o smrti razmišljal že kot 24-letni fant in takrat napisal pesem Življenje včerajšnjega časopisa, ko se mu je leta 2017 zgodilo bližnje srečanje s smrtjo, pa se mu besede iz te pesmi potrdile. "To, da sem se znašel v bližni smrti, je samo potrdilo tega, kar sem že vedno vedel, da sem samo še en časopis za en dan," je razkril voditeljici.

Povedal pa je tudi, kako mu je življenje takrat rešila hčerka Eva. Ko se je zbudil z vrtoglavico in pritiskom v prsih, mu je svetovala, naj takoj pokliče urgenco, a ker ni vedel številke, ga je nadrla. "Otroci to delajo, nadrejo te. Šefica me je nadrla, upravičeno. Moram povedati, da je Eva zdravnica, otorinolaringologinja, in sem res poklical 112, prišli so po mene. Imel sem zamašitev žil, dobil sem stente in preživel. Ob ponedeljkih igram tenis, pred kratkim sem smučal. Se pravi stvari v redu delujejo. Dam nekaj telesu, na vseh nivojih, tudi v duhovnem smislu imam spremljevalce, ki me vodijo," je povedal o tem, kako se počuti danes, ko je star 71 let.

Umetniškega in delovnega zagona mu ne manjka, nedavno je izdal celo knjižni prvenec Volkovi. Kriminalko sicer napisal že pred desetimi leti, jo dal prebrati nekaj ljudem, ki pa jim ni bila všeč, zato jo je zaprl nazaj v predal, kot je razkril za Val 202. Ko jo je deset let kasneje dal prebrati drugemu občinstvu, je bilo to navdušeno, med drugim tudi Tomažu Domicelju. Tako je nedavno izdal pop rock glasbeno kriminalko Volkovi, ki jo je lansko leto predstavil tudi na ljubljanskem knjižnem sejmu. Več o tem TUKAJ

 

Komentarjev 1
  • Pierre 12:50 17.januar 2024.

    A hčerka ga je nagnala na urgenco??? Pa saj človek ne more verjet kaj vse tu pišete!!!!

Sorodne novice