Magazin > VIP
39584 ogledov

Ani Marii Mitič prekipelo, zadevo bo reševala na policiji!

Ana Maria Mitić Visit Krško
Spletni prevaranti se skušajo okoristiti tudi pod njenim imenom.

Oboževalci številnih svetovnih in domačih znanih obrazov so na spletu žrtve prevarantov, ki se skušajo okoristiti pod imenom znanih oseb. S to nevšečnostjo se te dni spopada tudi komičarka, igralka in žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas Ana Maria Mitič, ki ji je prekipelo. Svoje sledilce se je odločila zaščititi po uradni poti. 

"Oppa bato! To sem jaz, do vseh prijazna, iskrena in ljubeča. Ko pa nekdo začne to izkoriščati, pa zavre! Konstantno ustvarjajo nove povezave z nekim člankom, kako razkrivam skrivnost o izgubi teže, še mi pišete, ali neke tablete za hujšanje res delujejo … Ne delujejo! Medtem ko sprehod … to pa zagotovo pomaga. Jaz grem na primer kar do policijske postaje, tole prijaviti, ker nobeden se ne bo okoriščal z mojimi ljubimi sledilci, ki prevarantom ravno na podlagi moje iskrene in dobrodušne osebnosti še toliko bolj verjamejo. Kako pa kaj vaša sreda," je na Instagramu opozorila svoje sledilce in dala vedeti, da bo proti spletnim prevarantom ukrepala.

Ana pa ni edina znana Slovenka, katere ime in fotografijo so zlorabili spletni prevaranti. Na podobne lažne oglase je svoje sledilce že večkrat opozorila tudi Rebeka Dremelj.

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:27 05.maj 2022.

    Upam, da policiji kdaj uspe kakšnemu takemu na prste stopit. Ker se mi zdi da se množijo kot gobe po dežju. Več prevarantov kot poštenjakarjev.

  • pravičnik77 13:44 05.maj 2022.

    matr vsi pluvate po policiji, ko vas pa en grdo pogleda, pa greste takoj jokat na policijo in tam točite krokodilje solze... jao jao

  • Dusan12 09:53 05.maj 2022.

    Revica, pozna se ti, da ti mahjkajo kilogrami, špeh je špeh, kakorkoli obračaš se cedi, ….

Sorodne novice