Magazin > VIP
12 ogledov

Anja Rupel želi iti do dna

Aleš Klinar, Anja Rupel Žurnal24 main
Anja Rupel se pripravlja na izid novega singla z zadnjega albuma Ostani do konca, za prvomajske praznike pa načrtuje skok do morja.

Glasbenica Anja Rupel, ki je pred dvema letoma izdala album z naslovom Ostani do konca, se z založbo Dallas dogovarja o izidu novega singla z omenjene plošče.

"Trenutno se z založbo še dogovarjam o izbiri skladbe, verjetno pa bomo izbrali komad Do dna," nam je dejala pevka. Na novo ploščo pa bomo morali očitno počakati še kar nekaj časa. "Veliko delam, kakšnega novega projekta pa ne pripravljam. Predvsem pišem tekste za druge izvajalce."

Anja nam je v pogovoru razkrila še, da bodo z družino za prvomajske praznike v primeru lepega vremena za nekaj dni skočili na morje.

"Mi smo zelo nekonvencionalna družina. Aleš po navadi za prvomajske praznike igra, saj imajo Rock Partyzani v tem času predvidenih kar nekaj nastopov. Bomo pa vmes lovili proste dneve … Drugače pa nismo taki, da bi za vsake praznike kot ostali Slovenci nekam šli – ravno zato, ker se takrat vedno nastopa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.