Magazin > VIP
12 ogledov

Anonimka, o kateri razpravlja Hollywood

Ellen DeGeneres Flynet
V Hollywoodu je homoseksualnost še vedno tabu tema. To razkriva anonimka, ki naj bi jo napisal znani igralec.

Spletna stran Reddit je objavila odprto pismo igralca, ki je priznal, da skriva svojo homoseksualnost. Kot pravi, je znan po vsem svetu in že dlje prijateljuje z znano damo, ki se želi z njim poročiti. Tudi mediji ga spodbujajo k zaroki, on pa mora priznati, da se spolnosti s svojo partnerico, četudi je privlačna, le težko predaja, saj so mu ljubši moški.

Počuti se kot strahopetec in lažnivec, a zaveda se, da bi priznanje pomenilo konec njegove kariere. Svojo spolno usmerjenost skriva celo pred svojim agentom, ki mu je nekoč povedal, da geji v Hollywoodu nimajo kaj iskati in da homoseksualca ne bi nikoli zastopal, saj istospolno usmerjeni le težko dobijo vloge. Igralec se počuti še toliko bolj krivega, ker bi bil rad mladim gejem za zgled, a je strah pred koncem kariere večji.

Odziv na igralčevo pismo je izjemno velik. Nekateri ga spodbujajo k javnemu priznanju, tako kot sta to storila Ellen DeGeneres in Neil Patrick Harris, drugi njegovo zadržanost razumejo. Poleg odzivov pa je pismo sprožilo ugibanja, kdo ga je napisal. Največkrat se omenjata dve imeni – Ryan Gosling in Bradley Cooper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.