Magazin > VIP
14195 ogledov

Bar: Lara po napadu na Katarino zapustila šov

bar_2018
1/4
Planet TV
V Baru je bilo spet zelo agresivno.

Lara je bila spet vpletena v hujši prepir. V ponedeljek zvečer naj bi z neprimerno izjavo ujezila Jasmino, ki jo je nekajkrat udarila, zaradi česar je pristala v bolnišnici, v sredo zvečer pa se je Lara sprla še s Katarino.

bar_2018 Pretep v Baru Magazin Bar: Jasminina sestra razkrila, da sta bili v otroštvu zlorabljeni

Lara je bila slabe volje že čez dan, ko je ugotovila, da je Noemi raztrgala njeno risbico in da je izginil njen vžigalnik. Zvečer pa je počilo po igranju igrice "steklenica resnice“. Vse naj bi se začelo z debato o bivših fantih, je povedala Katarina.

Lara je Katarinino mamo označila za nekdanjo zapornico, Katarina pa je Laro provocirala z izjavo, da se "fiksa“ s tableti. Ko je beseda nanesla na Larinega očeta, je svetlolaski počil film. V Katarino je nekajkrat pljunila, razbijala kozarce, na koncu pa je dvignila stol in ga zalučala proti sotekmovalki.

Zaradi napada in groženj na Katarino je Lara dobila tri opozorila, zato je morala Bar zapustiti.
Komentarjev 3
  • Lara_Woodhouse 15:58 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podr0bnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Majazmaja 12:09 28.september 2018.

    Pa kakšne psihopatke so izbrali?