Magazin > VIP
8047 ogledov

Bar: Jasminina sestra razkrila, da sta bili v otroštvu zlorabljeni

bar_2018
1/3
Planet TV
To je razlog, zakaj je Jasmina napadla Laro.

V ponedeljek zvečer se je v šovu Bar Jasmina s pestmi lotila sotekmovalke Lare, ki je morala zaradi udarca v glavo v bolnišnico, kjer je ostala na opazovanju. Producenti so Jasmino, ki si je med prerivanjem zlomila prst na nogi, izključili iz šova. 

lara novak, jasmina Pretep v Baru Magazin Pretep v Baru: Lara zaradi Jasmininih udarcev z rešilnim vozilom v bolnišnico

Izključitev je Mariborčanka pričakovala. Povedala je tudi, da stoji za svojimi dejanji. »Napadala je Saro in mene. Pri meni je rekla nekaj, kar ne bi smela reči, ker ne more govoriti o stvareh, ki jih ni doživela, in izjaviti, da sem si jih zaslužila,« je bila z informacijami skopa Jasmina.

Njena sestra pa je na Facebooku razkrila ozadje. »Jaz in moja sestra sva v otroštvu bili žrtvi spolne zlorabe, jaz sem imela sicer neprimerljivo težjo izkušnjo, ki mi je takrat uničila življenje, ona je na srečo vse skupaj doživela v manjši obliki, pa vendar.... O podrobnostih ne bom, ker to zdaj ni pomembno. V glavnem, od takrat se borim s posttravmatsko stresno motnjo in posledično depresijo, zaradi moje bolezni pa je zelo trpela tudi cela moja družina. Torej tudi Jasmina, ki je bila izključena iz resničnostnega šova Bar na Planet TV!« je razložila v zapisu in opisala, kaj se je po Jasmininih besedah dogajalo tiste noči. »Lara je potem začela napadati sotekmovalce, po tem ko so jo soočili z dejstvom, da so ugotovili da ona krade njihove osebne predmete. Začela je žaliti vse sotekmovalce, predvsem Saro in Jasmino, kateri se sprva nista odzivali na njene žaljive provokacije. Ko pa je izjavila, da sva si jaz in Jasmina ZASLUŽILI, da sva bili spolno zlorabljeni, pa je Jasmini posledično počil film in tako je prišlo do fizičnega obračuna z Laro. Če bi ta izjava letela samo na Jasmino, ona mogoče ne bi tako odreagirala. Ker pa je Lara v to vmešala tudi mene, ki sem preživela neprimerljivo hujšo obliko zlorabe s trajnimi posledicami, je logično da je Jasmina doživela ‘blackout’ in reagirala tako kot je!«

Včeraj so sicer glasovali tudi, koga ta teden čaka vroči stol. Za obstanek v šovu se morata boriti Sara in Katarina.

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.