Magazin > VIP
7417 ogledov

Bar: Emi Nikočević se je med oddajo v živo razburil

emi nikočević
Voditelja Bara, Jasna Kuljaj in Domen Kumer, sta želela iz tekmovalcev in menedžerja bara, Emija Nikočevića, na vsak način izvleči ime tistega Barovca, ki naj bi kradel denar.

Sara je pretekli teden Barovcem povedala, da je med njimi nekdo, ki za prodano pijačo ne izdaja računov. Na to naj bi jo opozorili gostje, imena pa ni hotela razkriti. To temo so odprli tudi sinoči med oddajo v živo. Voditelja Bara, Jasna Kuljaj in Domen Kumer, sta vrtala in vrtala, a nihče ni želel razkriti imena. Na koncu je debato končal Emi Nikočević, ki je poudaril, da gre za resne obtožbe. "Te osebe ne bi izpostavljali, dokler ni dokazov. To ni majhna zadeva. Ne gre za to, da se je nekdo z nekom poljubil. Nekomu lahko uničimo življenje. Dokler ni čisto jasno, račun na kameri, ne bomo govorili o imenu. Ne veste, kaj se zunaj dogaja. Trenutno so vsi medijsko izpostavljeni. Mi lahko opravljamo. S tem, ko povemo ime, pa ga umažemo in težko ga je nato oprati. Jaz še raziskujem in zaenkrat še ni 100-odstotnih dokazov. Ko jih bom imel, bom to tudi povedal. Hvala,“ je z na trenutke rahlo povzdignjenim glasom povedal Emi. Kumer mu je po monologu rekel, naj malo zadiha in ga vprašal, ali je opazil, da manjka denar. Emi pravi, da so včasih po obračunu majhne razlike, sicer pa zneski "štimajo".

Včeraj je sicer moral šov zapustiti Žiga. Na vročem stolu je bil z Laro.

Komentarjev 8
  • Tadej 16:15 23.september 2018.

    S tem psihopatom v sovu bojo v roku 1 meseca vsi tekmovalci pobegnili ali pa koncali na psihiatriji.

  • HudaPrimorka 13:59 23.september 2018.

    Lovebites8 če ga ne sprejemate, ga ni treba tudi ŽALITI, preskocite pa bo mir. Lepše bi nam vsem skupaj bilo, če bi bili bolj STRPNI en do drugega, pa lepo nedeljo

  • HudaPrimorka 13:55 23.september 2018.

    Lovebites8 če ga že NE SPREJEMATE ga tudi ni treba ŽALITI, preskocite pa bo mir

Sorodne novice