Magazin > VIP
10037 ogledov

Bar: Lara naj bi zaužila cel kup tablet

lara novak Planet TV
Barovci v skrbeh za sotekmovalko.

Nekateri tekmovalci šova Bar, med drugim Sara, Katarina in Jasmina, so se v kadilnici pogovarjali o Lari in se spraševali, ali se je že dvignila iz postelje. Pri tem so omenili, da je vzela vsaj sedem tablet. »Ko smo sedeli v dnevni sobi, sem videla, da je vzela prvi aspirin, potem sem videla, da si meša drugi kozarec. Mislila sem si, da je vzela dva, ker ji pač en aspirin ni pomagal odpraviti glavobola. Potem smo ugotovili, da je vzela štiri aspirine in se odpravila spat. Ko je prišla iz spalnice, pa je v roki držala tri druge tablete, za katere pa ne vemo, kakšne so,« je povedala Sara, ki se boji, da bo svetlolaska »enkrat spila napačne tablete«, kar bi se zanjo lahko slabo končalo.

karmen koren Magazin Video: Policija pred Planetovim barom, tekmovalci na robu živcev

Barovci so v pogovoru tudi omenili, da Lara jemlje pomirjevala oziroma tablete, ki ji pomagajo spati. Za lepotičko je v skrbeh tudi Noemi, ki razmišlja o tem, da bi začeli pred Laro skrivati tablete, saj je zelo nepremišljena.

Je imela Lara glavobol zaradi Žige? Ta jo je namreč s vprašanjem, kakšne namene ima z njim, ko bo šova konec, spravil iz tira.

Bar Magazin Bar: Temni oblaki nad svežo ljubeznijo

Larina mama tekmovalcem ne verjame

Govorili smo z Larino mamo, ki pravi, da Lara ne jemlje nobenih pomirjeval. V šov je vzela le lekadol in nalgesin. "Če mene nekaj boli, vzamem pol lekadola in je dovolj. Ona pa, če jo na primer boli zob, potrebuje dva ali tri lekadole," je še razložila. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice