Magazin > VIP
8767 ogledov

Bar: Tako je radijski voditelj "nategnil" Barovce

matej verdinek Radio Fantasy
Še sam ne more verjeti, da je to potegavščino brez težav izpeljal.

Voditelj Radia Fantasy, Matej Verdinek, je v soboto zvečer prišel v lokal, v katerem snemajo resničnostni šov Bar, in Barovcem pokazal lažno pismo produkcije, v katerem je pisalo, da je novi član ekipe, ki ga morajo čim hitreje vpeljati v delo za šankom. "Če vam uspe, vas čaka lepa nagrada," je še pisalo na listu.

Kot je Matej povedal za Žurnal24, je tekmovalcem pomagal približno 25 minut. "Vmes sem šel tudi na teraso, kjer mi je tekmovalka Sara pokazala, da je treba obrisati mize, zamenjati pepelnike, predstavila mi je tudi varnostnika, ki naj bi me v šovu varoval, po vrnitvi za šank pa sem  enostavno vzel svojo jakno in mirno zapustil lokal. Nikomur nisem povedal, za kaj je šlo. Želel sem, da stvar ostane v zraku."

Matej je presenečen, da ga v tem času niso razkrinkali. "Upal sem, da mi bo uspelo vsaj dve, tri minute zdržati za točilnim pultom, a je šlo vse kot po maslu. Barovci so me takoj zelo lepo sprejeli, začeli uvajati, v zraku je bila pozitiva, skratka, vse super. Spraševali so me, ali se dobro počutim in tako naprej."

Najbolj zanimivo je to, da Mateja pri vseh teh kamerah ni opazil nobeden od članov produkcije. "Med delom v lokalu nisem opazil nobenih dodatnih snemalcev, razen svojih kolegov, ki sta že pred mano vstopila v bar in zavzela vsak svoj položaj pri šanku ter dogajanje snemala z mobilnim telefonom. Prav tako nisem opazil nikogar iz produkcije, res pa je, da nikogar iz te ekipe ne poznam."

Planet TV je potrdil, da voditelja res niso opazili in da so se na ta račun nasmejali.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice