Magazin > VIP
26655 ogledov

Pretep v Baru: Lara zaradi Jasmininih udarcev z rešilnim vozilom v bolnišnico

lara novak, jasmina
1/5
Planet TV
V šovu Bar so zapele pesti.

V ponedeljek zvečer je Jasmina napadla Laro.

Med tekmovalci naj bi do slabe volje prišlo že dopoldne, ko je bila zmagovalna ekipa preteklega tedna na izletu. Vir nam je zaupal, da je Laro med sprehodom pozdravila znana oseba, ki ji je lepotička pomahala nazaj. Svojim sotekmovalcem ni želela razložiti, od kod to osebo pozna, zato so njeni sotrpini v šovu prišli do zaključka, da Lara izhaja iz znane družine. 

Zvečer je med Saro in Laro izbruhnil prepir. Zakaj točno, ni znano, naj bi pa Sara Laro vprašala, ali misli, da je nekaj posebnega. V spor se je vmešala Jasmina, ki je Laro poklicala bližje. Ko je Lara hotela na zrak, ji je Jasmina to poskušala preprečiti, a je Lara ni poslušala. Jasmina jo je zato zgrabila in sunila, nato pa udarila v obraz. Sandi je skočil med dekleti, Kristian pa je temnolasko dvignil in odvlekel stran. Lara se je umaknila na teraso, kjer naj bi jo po besedah našega vira Jasmina še dvakrat udarila, med drugim v sence, zato se ji je zameglilo. 

Laro so po naših podatkih z rešilnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center, kjer je 24 ur ostala na opazovanju. Zdravniki so ugotovili, da je utrpela lažji pretres možganov.

Zgodbo nam je Larina mama potrdila in dodala, da se je njena hči vrnila v šov.

Po naših podatkih je produkcija Jasmino včeraj zvečer izključila iz šova. 

Komentarjev 13
 • naja 01:35 27.september 2018.

  kregale so se, ker je Lara rekla, da sta si jasmina in njena sestra, ki sta bili v otroštvu spolno zlorabljeni, zaslužili posilstvo. (which is really fucked up) https://www.facebook.com/nadja.giaristocat.39/posts/338226113418685

 • Avatar križar
  križar 20:10 26.september 2018.

  Kurbišče!

 • Avatar Maja Kajza
  marelica 19:17 26.september 2018.

  zalostno, da mediji vabijo v oddaje najbolj primitivne prostaske osebke za nadaljevanke. Zaljivo do skrajnosti !