Magazin > VIP
11939 ogledov

Bar: Nad tem so se v lokalu pritoževali gosti

bar_2018 Planet TV
Žiga, ki je prvi zapustil šov Bar, pravi, da so goste zaman vabili v lokala.

Kot smo poročali, je menedžer lokala, okoli katerega se vrti šov Bar, Emi Nikočević, oštel tekmovalce, ker je bil bar po otvoritvenem dnevu prazen. Stanje se tudi pozneje ni bistveno izboljšalo. O možnih razlogih za to, smo se pogovarjali z Žigom, ki je moral v soboto zapustiti šov.  

»Promocija je bila bolj slaba. Bral sem intervju z menedžerjem v prejšnjem Baru, Denisom Vikićem. Z njim se strinjam, da bi bilo treba prve dni čim bolj napolniti bar, da bi se o popularnosti lokala razširila informacija. Bar so hoteli letos prikazati kot zgodbo o uspehu - kako se prazen lokal vedno bolj polni. Imeli smo sicer polno teraso, nihče pa ni hotel v lokal. Ves čas smo jih vabili. Ne vem, ali so nas bojkotirali zaradi tega, kar se je pisalo, ali se bojijo kamer ali jim preprosto prostor ni všeč. Dobili smo informacijo, da v lokalu smrdi po plesni, da stranišča niso urejena, da tam smrdi … Skratka, da ni vse tako, kot bi moralo biti,« nam je zaupal Žiga. Planet TV smo zaprosili za komentar na pripombe gostov. Odgovorili so nam, da v lokalu za čistočo skrbijo tekmovalci, ki težave sproti odpravljajo. 

bar_2018 Bar Magazin Šov Bar: Bivši menedžer bara ne more verjeti, kaj se dogaja

Na vprašanje, ali bi moral bar menedžer tekmovalcem bolj pomagati pri vodenju bara, pa Žiga odgovarja: »Kadarkoli sem poskušal Emiju kaj svetovati in pokazati svoje znanje, me je utišal. Imel sem občutek, da ima nekaj proti meni. Je pa res, da nam je vedno stal ob strani in nas branil. Želel je, da sami najdemo predloge in napolnimo lokal. Če bi ga moral oceniti med 1 in 10, bi mu dal 8. Kot oseba je bil do nas super. Na lastne stroške nam je kupil lekadol. Poskušal nas je motivirati, bil je dober, lahko pa bi naredil še kaj več.«

karmen koren Magazin Video: Policija pred Planetovim barom, tekmovalci na robu živcev
Komentarjev 5
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 23:38 26.september 2018.

    Kdo pri zdravi pameti bi rad zašel v lokal in se potem gledal po "TV"? Hmmm ... ? Hmmmm. ..? ...

  • Skipi 20:27 26.september 2018.

    V teh prešvicanih majicah so kot klošarji ne pa natakarji, prej sramota za natakarje.

  • maresem 12:48 26.september 2018.

    Sami ići... le kdo bo šel v te čarapanske lokale. Pravi slovenci že ne.

Sorodne novice