Magazin > VIP
1767 ogledov

Bill Gates hčerko obdaril s 16 milijonskim darilom

Bill Gates EPA
Čeprav je večkrat poudaril, da svojih otrok ne razvaja, ga je ob hčerini diplomi očitno povsem zaneslo.

Microsoftov šef Bill Gates je z darilom ob diplomi, vrednim 15,82 milijonov ameriških dolarjev, poskrbel, da se bo njegova 22-letna hči lahko povsem posvetila karieri dresurne jahačice. Jennifer bo to pomlad namreč zaključila študij na Univerzi v Stanfordu in se povsem posvetila tekmovanjem na najvišji ravni. Bill jo je ob tem dogodku obdaril z rančem, ki stoji v kraju North Salem v New Yorku. To pa ni Billov prvi ranč, pred štirimi leti je namreč zapravil 18 milijonov dolarjev za posestvo v San Diegu. 

Jennifer Gates je sicer znana kot ena izmed najboljših dresurnih jahačic v Združenih državah. Tekmuje za ekipo Evergate Stables, ki je bila ustanovljena prav za njo. Trenutno tekmuje na Grand Prix tekmovanjih in drugih prestižnih športnih dogodkih po svetu. Po diplomi iz biologije človeškega telesa se bo eno leto posvetila le treningom, nato pa bo nadaljevala s študijem medicine. 

 

senior formal

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice