Magazin > VIP
19596 ogledov

Bo Jennifer Aniston pri 52 postala mama?

jennifer aniston Profimedia
Igralka je veselo novico menda že zaupala prijateljem …

Jennifer Aniston je med srečanjem nekdanje igralske zasedbe legendarne serije Prijatelji, svojim kolegom zaupala veselo novico, kot poroča Mirror. Anistonova naj bi se odločila posvojiti deklico iz mehiške sirotišnice Casa Hogar Sion. Postopek posvojitve naj bi začela že lansko leto, deklica pa naj bi v njen dom prišla v juniju. Igralka omenjeno sirotišnico sicer finančno podpira že od leta 2011.

Seveda so po dveh ločitvah za Jennifer vsi presrečni in ji iz srca privoščijo družinsko srečo ter menda že delijo starševske nasvete, kot je še poročal Mirror. Govorice, da bo igralka posvojila otroka iz omenjene sirotišnice, so se sicer slišale že leta 2011, tik pred tem, ko se je poročila z drugim soprogom, igralcem Justinom Therouxom

A očitno je šlo tudi tokrat le za govorice, saj so igralkini predstavniki za People dogodek zanikali in ga označili za "izmišljotino" in "napačne govorice, ki se nikoli niso zgodile". 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:40 14.april 2021.

    Ženska pri 52ih in majhen otrok, no go. Dobro, da je bogata in bo imela lahko celo četico varušk. Drugače pa, zakaj ne, ena sirota manj.

  • Avatar jate
    jate 22:29 14.april 2021.

    tako naj ostane še naprej....če do zdaj ni mogla posvojit, ne rabi niti zdaj pri 52

  • kapibara1 16:48 14.april 2021.

    Kuga se preseravajo s posvojitvijo drugih- tujih otrok, kot da domačih nimajo..

Sorodne novice