Magazin > VIP
22 ogledov

Bo v Ljubljano prišel Victorijin angelček?

Doutzen Kroes Sunnery James EPA
Seksi manekenka, cvet iz najlepšega šopka angelčkov Victoria's Secret, Doutzen Kroes, svojega partnerja pošilja v Ljubljano. Morda bo z njim prišla tudi sama, zagotovo pa bo že samo zaradi prisotnosti njenega dragega Slovenkam vroče.

V ljubljanski Playi se v petek obeta spet ena nora zabava, na kateri bosta za mešalno mizo vrtela ena trenutno najbolj vročih nizozemskih DJ-jev, Ryan Marciano in Sunnery James. Fanta sta letošnje poletje popolnoma zasedena, saj sta gosta najprestižnejših klubov in festivalov elektronske glasbe po vsem svetu.

Ryan Marciano Sunnery James | Avtor: EPA EPA
Tako sta že v programu največjega elektronskega festivala Ultra Music, ki se bo prvič odvila v Evropi v začetku meseca julija. Še pred tem se bosta ustavila tudi na ljubljanski Open Air plaži, kjer obljubljata nepozaben žur, utegne pa se zgoditi, da bomo gostili tudi eno najlepših manekenk na svetu, Doutzen Kroes. Privlačna manekenka, sicer najbolj znana kot del elitnih izbrank Victoria's Secret, je namreč dolgoletno dekle DJ Sunneryja Jamesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.