Magazin > VIP
11118 ogledov

Burak zbolel, oboževalkam sporoča: "Ne boste me videli delati"

Burak Özçivit Anže Petkovšek
Najbolj oboževan Turek na planetu se poslavlja s TV zaslonov.

Vsaj začasno. Burak Özçivit, najbolj popularni turški igralec ta hip, naj bi po poročanju portala 24Sata trpel za izgorelostjo in depresijo. Poslovni neuspehi in družinske težave, zbolela naj bi tudi njegov tast in žena, so ga privedle skoraj do roba in Burak pravi, da potrebuje odmor. Menda je na koncu z močmi videti tudi fizično, saj naj bi močno shujšal.

Burak Özçivit Magazin Buraku nagaja bivša, žena že povsem besna

"Po vsem tem se počutim malo depresivno. Potrebujem odmor in vsekakor me v tem času ne boste videli delati. A to ni konec sveta. Ko si odpočijem, se bom vrnil na posel," je lepi igralec, ki smo ga pri nas spremljali v serijah Sulejman Veličastni in Moja boš, sporočil svojim oboževalkam. 

Depresija Opogumiti Slovence Zdravje "Seveda, tudi mene je kdaj strah"

Igralec menda ne bo poiskal strokovne pomoči, temveč si v tem težkem obdobju ob sebi želi le svoje soproge Fahriye

 

Komentarjev 2
  • maresem 18:25 20.avgust 2018.

    Ne vem kdo je tukaj najbolj bolan..... med kronično bolnimi sigurno vse te krule, ki so vreščale okoli tega musličkega modela.

  • Stephanie_Morton 15:25 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekajj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

Sorodne novice