Magazin > VIP
16408 ogledov

Cara Delevigne le še bleda senca sebe, sedaj so se vmešali prijatelji

cara delevigne
1/15
Profimedia
V nogavicah po letališču ...

margot robbie | Avtor: Profimedia Profimedia
Britansko manekenko Caro Delevigne so paparaci pred nekaj dnevi ujeli na letališču v Los Angelesu, kjer se je vkrcala na zasebno letalo producenta Jay-Z-ja. Letalo je le nekaj minut pozneje spet zapustila.

Lepotica je bila videti zmedena in kot bi se ravnokar dvignila iz postelje. Naokoli je hodila v nogavicah in pokadila eno cigareto za drugo. 

Kot je vir povedal TMZ, naj bi imela 30-letnica že nekaj časa psihične težave. Njeni prijatelji so v skrbeh zanjo, saj jemlje tudi droge. Že večkrat naj bi jo poskušali prepričati, da svoje zdravje prepusti strokovnjakom in se vpiše na kliniko za odvajanje. 

Kako hudo je z manekenko, kaže tudi fotografija Margot Robbie (na fotografiji levo), ki je Caro obiskala na domu, med zapuščanjem njene vile pa je jokala. 

"Hoditi po zabavah je ena stvar. Ti si svoje prijatelje, kolege in poslovne partnerje začela puščati na cedilu," naj bi Cari resnost situacije, v kateri se je znašla, poskušal razložiti njen prijatelj. 

Držimo pesti, da čim prej najde pot iz tega peklenskega kroga.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.