Magazin > VIP
12678 ogledov

Cavazzeva bivša komentirala ljubezenske govorice

Martina Vrhovnik Žurnal24 main
Govori se, da naj bi bila lepa Martina Vrhovnik spet zaljubljena.

Podjetnica, inštruktorica čutnih vadb ob drogu in nekdanja žena Sebastijana Cavazze, Martina Vrhovnik naj bi ponovno našla srečo v ljubezni, in to z žensko, če gre verjeti govoricam. Martina naj  bi bila zaljubljena v Prekmurko, pa to drži? 

Martina Vrhovnik kakšen posnetek! Magazin Cavazzeva bivša žena utelešenje moških mokrih sanj!

"Drži, da imam v Murski Soboti posel. Te ljubezenske govorice sem že slišala in tudi vem, iz kje izhajajo. Seveda imam v Murski Soboti nove prijatelje, s katerimi smo si zelo blizu, se družimo, se imamo super in si pomagamo. Vesela sem, če lahko pomagam drugim in drugi meni. Absolutno potem ven pridejo tudi take stvari, če imaš nekega prijatelja ali prijateljico, s katerim se intenzivno družiš," pravi Martina, ki pa zanika govorice, da bi kadarkoli bila v partnerski zvezi z žensko in z njo tudi živela.

Martina Vrhovnik Magazin Martina v Slovenijo pripeljala seksi šport

"Imam svoje življenje, ki ga ne želim deliti s celo Slovenijo. V preteklosti sem se glede tega že zelo opekla, saj so novinarji stvari zapisali po svoje. Lahko povem, da sem srečna in da sem srečna, če so srečni drugi, to je najbolj pomembno. Sicer pa ne obsojam nikogar in ničesar, naj se imajo ljudje radi. Pustimo svobodo drug drugemu. Konec koncev nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese. V življenju se ukvarjam izključno sama s sabo in sem srečna, niti slučajno ne vidim smisla v tem, da bi na kavi opravljala in obsojala druge," še dodaja Martina. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.