Magazin > VIP
37264 ogledov

Cavazzeva bivša žena utelešenje moških mokrih sanj!

Martina Vrhovnik Žurnal24 main
Umetnica ličenja, trenerka plesa ob drogu in podjetnica Martina Vrhovnik pri 42-tih še vedno huda za znoret …

Martina Vrhovnik, nekdanja plesalka in nekdanja soproga igralca Sebastiana Cavazze je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri je še vedno videti, kot da bi jih štela dvajset. V čem je skrivnost? "Za to se lahko zahvalim plesu. Če ne bi učila, bi bila verjetno pri mojih letih drugače videti. Ta nas ples (ob drogu op. a.) je lep tako za postavo, kot za dušo, ker smo ženske preveč vpete v delo, smo karieristke, sploh pa tiste, ki imajo doma še otroke in moža, tako sploh nimamo časa, da bi se ustavile, umirile in naredile nekaj zase. Preveč divjamo skozi ritem življenja in potrebujemo odmik od tega ponorelega sveta in ta naš ples to je. Tudi, če tega ne bi učila, bi še vedno plesala zase. Ko tega še ni bilo pri nas, sem se tri leta vsak teden vozila v Zagreb na treninge," pravi Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dobrodošle gamaše po vročem poletju!❄️ #autmn #coldevening #lovesummer #trening #moments #healthylifestyle #happy #lovemyjob #tspotsensual #tspotstudio #sensualdance #photography @milos.natasa.horvat #nofilter #photo

A post shared by Martina V. T spot (@martinavrhovnik) on

Postavna temnolaska pa pazi tudi na to, kaj da v usta, a bolj kot na količino, pazi na kakovost: "Trudim se zdravo živeti, a predvsem rada dobro in kvalitetno jem, tudi če si privoščim hamburger, si res privoščim kvalitetnega. Nisem veganka in vegeterjanka, zelo rada vidim, da jem raznoliko. Pomembno se mi zdi, da telo dobi vse kar potrebuje, v nekem ravnovesju, vsega po malo, da se ne naješ preveč in pa tudi, da nisi lačen. Jaz, kadar imam prosti čas, rada dobro jem, rada dobro skuham in se na ta način razvajam."

Fantje, pozor, samska je!

Kaj pa ljubezen, Martine že nekaj časa nismo videli v objemu moškega? Na zadnje ji je srce in posteljo grel fotograf Aljoša Videtič. "Nekih resnih stvari ni bilo, niti nimam časa. Seveda si vsi želimo in smo veseli, če se zgodi, predvsem pa mi je pomembno, da se imam vsak dan lepo v življenju, da rada živim, in to se imam lahko tudi brez partnerja. Obožujem svoje delo in mi je kot prosti čas. Če so tudi druge stvari, so, če pa ne, pa iz tega ne delam drame. Ne želim si nekoga, samo zato, da imam zvezo," dodaja

sebastian cavazza Magazin Cavazza svoje mlade punce ne skriva več

Sicer je Martina razpeta je med Ljubljano in Mursko Soboto, kjer uči ples ob drogu, je pa tudi šefinja svoji ekipi vaditeljev. Hkrati še vedno liči, najraje neveste. Prisega na naraven videz, zelo rada pa tudi svetuje ženskam, kako naličiti same sebe. Novembra bo praznovala že desetletnico svojega studia T Spot.  

Komentarjev 10
Sorodne novice