Magazin > VIP
1374 ogledov

Courtney Love nameravala ubiti zeta

Frances Bean Cobain, Courtney Love Reuters
Kontroverzna glasbenica Courtney Love, bolj znana kot vdova Kurt Cobaina, je obtožena ugrabitve in poskusa umora svojega nekdanjega zeta, Isaiaha Silve.

Isaiah Silva, bivši mož Francis Bean Cobain, svojo nekdanjo taščo toži zaradi poskusa mora. Courtney Love naj bi s pomočjo svojega menedžerja Sama Luftija, igralca Rossa Butlerja, zasebnega detektiva Johna Nazariana in glasbenika Michaela Schenka ugrabila in poskušala ubiti nekdanjega zeta, da bi dobila nazaj slavno kitaro Kurt Cobaina, ki jo je Silva kot del ločitvene poravnave dobil od njene hčerke Francis. 

Cobain je kitaro Martin iz leta 1959 igral leta 1993 na enem izmed legendarnih MTV koncertov Unplugged. Leto kasneje je storil samomor.

329 strani dolgi sodni dokumenti razkrivajo, da je skupina poleti 2016 vdrla k Silvi, ga oropala, seksualno nadlegovala, ugrabila, ga poskušala ubiti, mu grozila in ga zasledovala. Trdi, da bi bil, če ne bi poklical policije, danes mrtev. 

 

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:16 31.maj 2018.

    Avtorica članka A.F.H, od normalnega novinarja pričakujem, da vsaj prebere tekst, preden ga objavi!!! O kateri CORTNEY pišete v naslovu??? Naslov namreč pove veliko tudi o avtorju!

Sorodne novice