Magazin > VIP
31490 ogledov

Čutni posnetek Mojce Mavec, tako razgaljene je še nismo videli!

Mojca Mavec Osebni arhiv
Trenutno je na televiziji ne gledamo, zato je oboževalcem postregla s čutnim posnetkom, ki ga je objavila na Instagramu.

Mojca Mavec se trenutno mudi v ZDA, potovanja so njena strast, že nekaj let se poleg vodenja ukvarja tudi s turizmom. S potovanji je prežeta tudi njena pot na televiziji, njena legendarna oddaja Čez planke je s prekinitvami na sporedu že vrsto let. Na zadnje pa smo jo spremljali v oddaji Dobro jutro in Ratatujci. 

A z novim letom v oddaji Dobro jutro ni več voditeljev Boštjana Romiha, Mojce Mavec, Katje Tratnik in Danice Lovenjak, kot je prva poročala revija Lady. TV Slovenija se je zaradi finančnih razmer namreč morala posloviti od honorarnih sodelavcev. Moja Mavec pa ni ostala le brez voditeljskega mesta v oddaji Dobro jutro, pač pa tudi brez oddaje Ratatujci, ki je bila na sporedu le nekaj mesecev. Mojca je septembra združila moči s priznanim gostincem in sommelierem Valterjem Kramerjem, s katerim sta vodila novo kulinarično oddajo. "Verjamem, da bi bili vsi radi spet tam, zjutraj v studiu, tako Katja, Danica, Boštjan, a smo kot honorarni sodelavci na čakanju zaradi finančne situacije v naši hiši. Nismo se sami odločili, da ne bomo več delali," je Mavec povedala za omenjeno revijo. 

Mojca Mavec | Avtor: Instagram Instagram

Je pa še vedno zelo prisotna na svojem Instagram profilu, kjer redno objavlja utrinke s svojih potovanj in izletov. Nedavno pa je svoje oboževalce pocrkljala s posnetkom, na katerem se je pokazala zgoraj brez. Posnetek najdete na drugem mestu v spodnji objavi. Priljubljena voditeljica in strastna popotnica je 24. oktobra praznovala 50 let, čeprav bi ji z lahkoto pripisali le 40 ali celo manj. Morda pa je za njen svež videz zaslužen tudi nekaj let mlajši partner, o katerem je več povedala TUKAJ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Komentarjev 8
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:47 15.februar 2024.

    Jaz sem zelo rada pogledala njene oddaje, škoda...za nas !

  • Pierre 12:57 13.februar 2024.

    Skriva joške, najbrž niso od tridesetletnice....

  • 4krogci 10:06 13.februar 2024.

    O smo jo smo jo se dosti bolj razgaljeno…pac je edina nasa voditelca, ki se ni prvo slekla za playboy pol pa zacelo sluzbo, pa pol razne zafrustrirane celulisticne (objavi sliko ce se motim) a.f.h.-jevke tega ne razumejo. Ah ja. ...prikaži več V eni izmed LJ saun je Mojca kr redna gostja….tud ni zavita v rjuho ku nindza….je pa res da se hitro umakne, ce kdo s telefonom okol hodi…ce je pa prijetno vzdusje pa ni sramezljiva deklina.

Sorodne novice