Magazin > VIP
6720 ogledov

Da bi slekel Rebeko Dremelj, se je najprej slekel on

Rebeka Dremelj Instagram
Bi verjeli, da je tudi njej kdaj nerodno?

Čeprav ima pred kamero že dvajset let izkušen, odkrito prizna, da tudi njej v spodnjem perilu ni enostavno stopiti pred kamero. "To je bil tisti moment, ko je Tibor Golob slekel hlače in me slikal v gatah, da sem se bolj sproščeno počutila," je pod dih jemajočimi fotografijami zapisala Rebeka Dremelj. Pa ji je res, po vseh teh letih snemanj in nastopov? "Mi je, v spodnjem perilo mi je nerodno. Starejša kot sem, bolj mi je. 20 let nazaj, ko sem delala kot model, smo seveda bili tudi v spodnjem perilu, celo v skupnih garderobah, pred goloto nikoli nisem imela sramu, čeprav se pred kamero ne bi slekla, tu pa sem vedno imela zadržke. Tudi tokrat ne bi privolila, če ne bi odobrili fotografa, s katerim se zelo dobro poznava, saj se ne bi počutila dovolj samozavestno in sproščeno, da bi delo opravila, kot je treba," je za zurnal24.si povedala Rebeka.

Kljub sramežljivosti, pa je videti fantastično, v čem je njena skrivnost? "Gre za kvaliteto fotografa, dobre postavitve, dobre luči in kasnejšo obdelavo fotografij," se pošali, a priznava, da je od januarja vestna tudi pri prehrani: "Res je, da sem od januarja na dieti in sem izgubila nekaj kilogramov. Redno pa uživam tudi prehranska dopolnila, katerih obraz sem, saj si ne predstavljam, da bi promovirala nekaj, česar ne uporabljam. Tako je pri vseh stvareh, kar priporočim svojim sledilcem, to uporabljam tudi sama. Glede telovadbe pa sem bolj lenuh, sami izgovori so me."

Scena 02.04.12, sandi, rebeka dremelj, foto: bc/mediaspeed Magazin Rebeka Dremelj in soprog Sandi "v laseh za vsako malenkost"

Komentarjev 3
  • fiston 17:53 11.maj 2019.

    "v čem je njena skrivnost" Tam kjer pri vseh, samo da to ni več skrivnost. V fotoshopu.

  • kapibara1 16:34 11.maj 2019.

    Njej, pa nerodno ?? - Naj pove zakulisje gradnje hiše.. naj pove, ali RES ni imela , takrat še take fizure, ko je krožil porno ORALIŠ posnetek, v sobi Monsa ? Naj pove, realno, ali je res taka lapotica za ...prikaži več na Miss tekmovanja, ali je mogoče fotr kej lobiral.. ?? Jest vsega tega ne vem... !!

Sorodne novice