Magazin > VIP
45329 ogledov

Sin našega glasbenika umira, kolegi so mu obrnili hrbet

bezenšek Facebook
Rebeka Dremelj se je postavila za stanovskega kolega, ko so mu drugi menda obrnili hrbet.

"11.9. bi moral biti v ljubljanskih Križankah dobrodelni koncert za fantka Viljema Julijana, sina akademskega glasbenika Grege Bezenška, ki ga bolj poznamo pod umetniškim imenom SoulGreg Artist, in njegove Nine. Vendar pa me je danes organizator koncerta poklical, da bo moral žal koncert odpovedati, ker ni nobenega odziva in podpore slovenskih glasbenikov. Tega enostavno ne morem in nočem sprejeti, ker vem, koliko smo pripravljeni pomagati, ker vem kolikokrat smo že stopili skupaj in pomagali ljudem prizadetim v različnih situacijah. Zato ne verjamem, da lahko na cedilu pustimo glasbenega kolega. Ne verjamem," je Rebeka Dremelj zapisala na svojem Facebook profilu in tako pozvala slovenske glasbenike, da stopijo skupaj.

O sinu Bezenška in njegovi redki neozdravljivi bolezni, smo že pisali in tudi koncert očitno vseeno bo, saj se je pod Rebekinim zapisom veliko glasbenikov že javilo in celo povedalo, da povabilo do njih sploh prišlo ni. 

"Mene nihče ni kontaktiral ali vprašal … za mano pa je nešteto nastopov za otroke s posebnimi potrebami, ki so največji sončki in ti napolnijo neskončno dušo in srce, ali pač pomagati tako ali drugače," je zapisal Werner, medtem, ko je Saška Lendero takoj potrdila udeležbo: "Draga Rebeka, srčno upam, da se 11.9. vidimo v Križankah!" Opravičila pa se je Nuška Drašček: "Do mene vabilo ni prišlo ... sem pa takrat žal odsotna (Nemčija), tak da bom z veseljem pomagala kako drugače!!!"

Bezenšek je sinu sicer posvetil skladbo, ki ji lahko prisluhnete spodaj. 

 

Komentarjev 5
  • Kabouter 16:23 09.avgust 2018.

    280.000 ljudi nas živi po pragom revščine, Zakaj dobrodelen koncert za popolnoma neznanega glasbenika, ki ne da nima finančnih problemov. Ravno nasprotno z pomočjo njegove mamice Ksenije, ki je osnovala sekto Esena se koplje v denarju, živi udobno brez da ...prikaži več bi karkoli delal in sanja o glasbeni karieri.

  • jakec1575 09:11 07.avgust 2018.

    Naslov članka je zelo neokusen. Še posebno, ker ne poznamo ozadja. Bad bad zurnal24

  • perhan63 08:45 07.avgust 2018.

    ma spet presežek novinarstva..bravo ana