Magazin > VIP
48106 ogledov

Damjan Murko o tem, ali je gej: "O tem lahko končno javno govorimo"

damjan murko Facebook
Je ali ni?

Damjan Murko je bil nedavno gost v priljubljeni pogovorni oddaji Zvezdane Mlakar na TV Slovenija, kjer je govoril tudi o tem, da mu že celo življenje želijo prilepiti, da je gej. "Meni je bilo čisto v redu. Zato mi je bilo v redu, ker se je o tem govorilo.  /../ Že takrat sem spoznal svojo ženo in midva tega nisva povedala, skrivala sva to, ker sem videl, da ljudje rabijo to krzno, ta imidž, rabijo kruha in iger. Torej, dajmo jim jih," je med drugim povedal in razkril, ali ga je kdaj prizadelo, da so ga označili za geja. 

"Hvala bogu, da smo različni in bogu hvala, da lahko o tem končno javno govorimo. Seveda nimam nobenih predsodkov," se je izmikal odgovoru, zato ga je Zvezdana vprašala še enkrat: "Še danes so eni prepričani, da si gej. Videla sem tvoj koledar, res provociraš in se obračaš na gej  publiko." Damjan pa ji je odgovoril: "Jaz moram povedati, da imam letos devet gejevskih porok, na katerih nastopam in sem zelo vesel zaradi tega, ker je bazen moje publike vedno bolj globok. /.../ Vedno ljudi rad puščam v dvomih, a je ali ni. Če ima družino, kako pa potem ta koledar?"

Nalepke, ki se nanj lepi že toliko let, tako ni zanikal, niti potrdil. 

Komentarjev 17
  • Thomas_Tracy 10:19 24.julij 2021.

    Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro. Moja zadnja plača 26395 USD od te enostavne in preproste službe. To je neverjetno in zasluži super. Noben šef, Za več tukaj ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar jate
    jate 07:38 24.julij 2021.

    ja očitno je bisex

  • Avatar Zoran
    StarMačk 21:33 23.julij 2021.

    Kdo je videl omenjeni intervju v celoti, verjetno drugače gleda na Damjana Murka!? On ni navadni brezveznik, namišljena zvezda, nerealnih pričakovanj, ampak trdno z nogami na tleh. Dela le tisto česa je sposoben, kar naročnik ali pa obiskovalec pričakuje za ...prikaži več svoj denar! Zase pravi, da ni pevec, ker ne zna peti, ima pa glasbo neizmerno rad, zato je tudi manjši del nastopov. Kdo je potem D. Murko? Enostavno on je performer samega sebe in to najboljši in kdor se tega ne zaveda, temu pa bog pomagaj!

Sorodne novice