Magazin > VIP
556 ogledov

Damjan Murko postal očka

Damjan Murko Maja Facebook
Malo po deseti uri dopoldne je v mariborski porodnišnici soproga pevca Damjana Murka Maja povila otroka.

"Vse je v redu z mamico, vse je v redu s Tiarjem. Sem izredno iz sebe, sploh ne morem govoriti. Vse sem poslikal, vse sem posnel, vse je dokumentirano, kar pa ne želiva še deliti. Oba sta dobro, porod je potekal brez zapletov. Sem zelo vesel," nam je le nekaj minut po porodu zaupal novopečeni očka Damjan Murko.

"To rojstvo je začetek konca moje kariere. Ko dobiš otroka, veš, da je tvoje poslanstvo v prvi vrsti biti samo oče. Sedaj vidim samo tega otročka in popolnoma nič drugega. Imel sem ga v naročju, to je nekaj nepojemljivega, ko držiš v rokah otroka, ki je tvoje krvi."

Ker je bil otrok v medenični legi, je bilo treba opraviti carski rez. S predstojnikom mariborske porodnišnice sta se dogovorila, da carski rez opravi on. Maja je dobila svojo sobo, kjer se dobro počuti, je še povedal Murko in pohvalil vse na oddelku.

Doma je za novega družinskega člana vse pripravljeno že tri mesece. Ker Maja še ne sme vstajati, ji bo mož pomagal pri vseh opravilih, za naslednji mesec pa je odpovedal vse nastope. Ne bo se branil niti previjanja, saj je to, kot je povedal, čisto normalna stvar.

Načrtuje tudi veliko zabavo, kjer bo z moškimi prijatelji pošteno nazdravil. Za vsakega posebej je najel svoj apartma, saj bo zabava trajala več dni. "Sem se potrudil, da bom zapil otroka, kot se spodobi,“ je še povedal.

Komentarjev 3
  • rogg 13:21 30.september 2012.

    Kaj bo pa delu, saj je invalid, ...

  • Alena 10:48 26.september 2012.

    kdo bo plačal zabavo? človk je na sociali, pa vsakemu plača apartma...no davčna, csd, a kdo preverja

  • tralala 10:37 26.september 2012.

    No, vidte, da mata dva tipa lahko otroka!