Magazin > VIP
15497 ogledov

Damjanu Murku spet padla sekira v med

damjan murko Feniks caffe and lounge
"Žena je bila malo nejevoljna.“

Damjan Murko nam je razkril, da je zajadral v gostilniške vode. Pred tremi meseci je Mariboru prevzel vodenje nočnega kluba Feniks. "Vodstvo se je menjalo in nova direktorica me je vprašala, če bi prevzel mesto vodje. Sprejel sem, tako da sem sedaj v tem lokalu od jutra do večera. Žena je bila sicer malo nejevoljna, ker sem sedaj še več zdoma,“ nam je razkril Murko in poudaril, da je glasba še vedno njegova prioriteta. "Tega se zaveda tudi direktorica. To je moj kruh, od tega živim.“

damjan murko | Avtor: Feniks caffe and lounge Feniks caffe and lounge


Na vprašanje, zakaj je sprejel novi izziv, če dovolj zasluži že s petjem, Murko odgovarja: "Stopil sem iz cone udobja. Kar se moje kariere tiče, mi je vse jasno – lepe in manj lepe stvari. Jasno mi je, kaj se lahko pripeti. Danes si, jutri te ni. Tega pritiska sicer še ne čutim in prepričan sem, da se mi tega še nekaj časa ne bo treba bati. Vendar, zakaj pa bi se omejil samo na eno stvar? Zakaj bi postal suženj sistema, če imam lahko poleg enega še en dobičkonosen posel?“

Odkar je šef vseh zaposlenih, se je ekipi pridružilo še nekaj novih obrazov. "Nočem se hvaliti, a napredek je že viden. Ljudje pridejo tudi zaradi mene. Tam sem, da se z mano fotografirajo, da se z menoj identificirajo, hkrati pa so od mene še dovolj oddaljeni, da me obožujejo. To je sistem, ki si ga mora vsak sam zgraditi. Jaz sem si ga na srečo lahko zgradil,“ nam je samozavestno še razkril Murko.

Komentarjev 7
  • leonardo 08:22 09.julij 2018.

    Murko, naj govorijo kar hočejo. Človek mora poskrbeti tudi za stara leta. Vedno se ne boš mogel iti klovna. Veliko sreče ti želim v novi službi, resno!

  • Avatar Leon
    Leon 19:04 08.julij 2018.

    Narcisoidnost je lahko tudi posledica pretirane samozavesti ,če ga nekdo pravočasno ne ustavi . Spomnimo se našega "precednika" !

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 15:26 08.julij 2018.

    Bravo Murko, samo tako naprej, naj te negativni komentarji ne ustavijo, S takšnim vodstvom bo Feniks zletel v višave.

Sorodne novice