Magazin > VIP
5155 ogledov

Danny je prepričan, da so mu namensko škodili

Danijel Šmid Danny Osebni arhiv
Danijel Šmid Danny je še vedno naš najbolj znan vedeževalec, ki pa pravi, da so njegovo kalvarijo namensko povzročili nekateri škodoželjneži …

Vedeževalec Danijel Šmid Danny, ki je nekoč na televiziji kraljeval z zelo popularno oddajo Dannyjeve zvezde, je za revijo Nova povedal, da so za njegov osebni stečaj, ki ga je doletel pred leti, krivi škodoželjni ljudje. "Seveda in prepričan sem, da se o tem ne bo nikoli nehalo pisati, kajti ta položaj, zaradi katerega se mi je zgodil stečaj, je bil narejen namensko. Medijem je v interesu pisati o takšnih stvareh, veliko bolj kot o čem lepem, stimulativnem, dosežkih in stvareh, ki so lahko navdih. Razumem jih, pišejo pač tisto, kar večina rada bere, zato vem, da se to ne bo spremenilo, nič ne bo drugače. O tem, zakaj je bilo tako in kaj je bil vzrok za to, lahko rečem le, da sem ljudem, tistim, ki jih lahko še vedno spremljate v medijih, šel izredno na živce. To vem, to vemo in to ni skrivnost. To je bil tudi vzrok za osebni stečaj. In če se citiram: So ljudje, ki ti sledijo in se ti dobrikajo ter hočejo tvojo pozornost in bližino samo zato, ker bi bili radi takšni kot ti. To pa zato, da te lahko presežejo ter počnejo to, kar si počel sam, tebe pa izločijo, čeprav niso ti in to nikoli ne bodo," je zaupal novinarju Alešu Rodu.

S skoraj trideset letnim stažem na televiziji danes Danijel Šmid Danny živi življenje stran od medijskega sveta, a njegovo življenje je še vedno posvečeno silam, ki jih ne vidimo, ampak še kako čutimo. "Še vedno se ukvarjam s svetom mistike in parapsihologije. V bistvu, ja, tudi karte uporabljam. Verjetno je zadnja stvar, ki bi jo pogrešal mediji. Moj umik se je bistvu nenačrtovano iz namensko prisilnega spremenil v uporabno dobrodošlega, saj skoraj 30 let nisem počel nič drugega. Čas za spremembe je bil tako več kot na mestu," pa je leta 2018 za zurnal24.si povedal Danny. 

Komentarjev 7
  • sam50 17:02 22.februar 2020.

    Če bi bil res dober in ne najboljši,bi se zagotovo izognil tako klavrnemu propadu,kot ga je doživel....

  • kapibara1 11:59 22.februar 2020.

    On je prpričan ? Kurc pa tak šlogar, ki tega ne vidi v naprej...

  • Avatar Leon
    Leon 11:06 22.februar 2020.

    Morda bi se lahko zaposlil kot svetovalec pri Boratu .

Sorodne novice