Magazin > VIP
15781 ogledov

Delovna akcija: Pop TV odgovoril na očitke o zanemarjanju otrok

Delovna akcija Voyo
Mnogim se je po oddaji porajalo več vprašanj.

V nedeljski Delovni akciji je voditeljica Ana Praznik obiskala 22-letno Lio in njenega 17-letnega brata Jana, ki sama živita v stanovanju. Stanovanje je razpadajoče in nujno potrebuje prenovo. Njuna zgodba je žalostna - v tem stanovanju sta po nepričakovani ločitvi staršev živela z očetom, ki pa ga je Lia, ko je bila stara 19 let, nekaj dni pred maturo našla negibnega na tleh, saj je doživel infarkt.

Od takrat dalje je njuno življenje podobno životarjenju, saj si je Lia morala poiskati službo, da je lahko preživljala sebe in svojega brata. Danes študira v Italiji in skrbi za svojega brata, ki hodi v srednjo šolo. Njuna mati ju obišče trikrat, štirikrat na teden in pri njiju tudi prespi. Mnogi so se spraševali, zakaj mati ne skrbi za svoja otroka in jima ne pospravi stanovanja, če vidi, da je umazano.  

Pop TV je za Metropolitan odgovoril: "Kar lahko povemo in s tem ne posežemo preveč v zasebnost družine Auber, je, da mati ne živi z otrokoma, ju pa redno obiskuje, včasih tudi pri njiju prespi. Njihova zgodba je bolj kompleksna, kot je to mogoče predstaviti v naši oddaji. A vendar lahko zagotovo trdimo, da mama Petra ljubeče skrbi za svoja otroka, seveda v okviru svojih zmožnosti. Med člani so močne vezi, imajo se radi, pomagajo si in povsem zaupajo.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • mina6 20:43 29.marec 2024.

    Odraslima, sposobnima naj bi stara ženska pospravljala za njima????!!!! Norci..

  • Ender3 16:07 29.marec 2024.

    To pa so čisto komercijalne akcije..POP tv, greznico populizma in šovov bi morali ukiniti..