Magazin > VIP
16 ogledov

Demi obiskala odvetnika za ločitve

Demi Moore Flynet
Po tem, ko so se v javnosti pojavile govorice, da je Ashton Kutcher nezvest svoji ženi Demi Moore, igralka ne spi mirno. Po poročanju britanskih medijev je konec tedna celo obiskala odvetnika za ločitve.

Britanski časnik Daily Mail piše, da se je Demi pred nekaj dnevi le opogumila in se odločila, da konča zakon z Ashtonom Kutcherjem. To jim je zaupal neimenovani vir, ki dobro pozna oba igralca: "Demi se počuti zelo ponižano. Zato se je v petek s svojim odvetnikom posvetovala o ločitvi."

Vir je dodal, da se Demi ni kar tako odločila za ločitev, temveč se je že nekaj časa trudila, da bi rešila svoj tretji zakon – najprej ji je propadel zakon s Freddyjem Moorom, nato pa z Bruceom Willisom. "Obupno si je želela, da bi se tokrat vse dobro izšlo, a zgodba o Ashtonovem skoku čez plot s Saro Leal jo je povsem dotolkla. Z njim je zaključila. Za njo je težka odločitev, a njeno zaupanje v njuno razmerje je povsem uničeno," je za konec še razkril vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.