Magazin > VIP
117 ogledov

Domnevno posilstvo v Parovih: Mili utišal Mirelo

Mirela Lapanović Youtube
Resnica prišla je prišla na dan. Mirela ve, kaj se je dogajalo tiste usodne noči, ko se je zapletla z Milijem.

Mirela je v sobotni oddaji povedala, da ve, kaj se je dogajalo tisto noč, ko se je zapleta z Milijem: "Ničesar se ne spominjam, bila sem mrtvo pijana. Andrej mi je po telefonu povedal in povem lahko, da bo to končalo na sodišču. Lahko mi vrata takoj odprete in grem!"

Mili se je branil, da je bil zdaj do nje pošten in o tem ni govoril, da pa je Mirela s svojim odnosom pokazala pravi obraz resničnostnega šova. "Bil sem spoštljiv, a ker vidim, da je prišla Mirela igrati igro, bom povedal, kot je bilo. Kaj se dogaja? Mene ona napada, čeprav sem bil do zdaj do nje toleranten ..." je povedal Mili in dodal: "Tožbo bom dobil jaz, ker obstajajo kamere in je med tem, ko sva bila pod odejo, rekla, da ni seksala že pet mesecev."

Mirela na njegove besede ni kaj dosti reagirala, je pa dala jasno vedeti, da si želi domov.

Komentarjev 10
  • milan0 15:59 22.maj 2017.

    PAROVI@MIRELA HOCE DA TUZI MILIJA ZATO STO JE REKAO DA JE PRIMILA ONO VECE OD NJEGA (youtube)

  • milan0 15:46 22.maj 2017.

    Produkcija jo ne da.Samo za 20 jurjev. Ne vem za kaj jih Andrej ne prinese.

  • Bonnov 14:16 22.maj 2017.

    Najprej unicuje svoja mladoletna sinova, ki sta verjetno zaradi njenega obnasanja tarci posmeha, poleg tega pa bosta cel lajf zivela v vedenju, da je njuna mama navadna pocepusa sponzorusa, ki gre raje za vec mesecev v sov, kot pa da ...prikaži več bi jima bila mama.V sovu se vec tednov vlaci po vseh tipih, se ga na mrtvo napije, pol je pa posiljena in bo tipa zvlekla na sodisce in se njemu unicevala zivljenje. Kolk grd karakter ima ta zenska!!!