Magazin > VIP
4152 ogledov

Doroteja o Poptevejevem ženinu: S takšnim človekom ne morem biti v stikih

doroteja knehtl Facebook
Doroteja se vrača na male ekrane, a sporov tokrat ne bo.

POP TV je sporočil, da bo četrto sezono šova Ljubezen po domače spremljala oddaja Ljubezen na kavču, v kateri bo nastopila tudi Doroteja Knehtl, ki je v tem šovu ljubezen iskala pred dvema letoma.

Dogajanje v novi sezoni bo komentirala s Tamaro Korošec, ki se je prav tako potegovala za srce Renata Lužarja in ga tudi osvojila. Verjetno tudi zato, ker je Doroteja nase opozarjala z negativnim obnašanjem, ki se je marsikomu zdelo naduto in do Tamare nepravično.

A Doroteja se je naučila lekcije. Sporov tokrat pred kamero ne bo. "Ko smo razmišljali, kdo bi  lahko bil moj partner na komentatorskem kavču, smo se spomnili na Tamaro in takoj sem bila za. Čudovito dekle je, sedaj sva dobri prijateljici, k čemur je veliko pripomogel tudi POP TV. Ko je bila še v zvezi z Renatom, se ni želela z mano spoprijateljiti. Nisem silila vanjo, pustila sem, da je čas naredil svoje,“ je povedala in dodala: "Šovi so šovi. Treba je poskrbeti za gledanost. Na to tudi ne moreš vplivati. Nisva imeli priložnosti, da bi se pred kamero spoprijatelji. Ne gledam za nazaj. Kar je bilo, je bilo. Sedaj mi je pomembno, da to prijateljstvo obdrživa. Za določene stvari, ki so se zgodile v Ljubezni po domače, mi je žal. To moje obnašanje … To nisem jaz. Tisti, ki me poznajo, vedo, kakšna sem. Tisto prerekanje mi ni všeč. Iz teh napak sem se veliko naučila.“

Z Renatom nista v stikih, pravi. "Ne morem biti s takšnim človekom v stikih, saj je mojo prijateljico prizadel.“

Na vprašanje, kaj lahko od nje pričakujemo v vlogi komentatorke, je Doroteja, ki je danes srečno zaljubljena, odgovorila: "Zadala sem si, da bom iskrena komentatorka, ne bom pa žaljiva. Poskušala bom kritike izražati na humoren način. Tamara mi bo verjetno vrgla kaj pod nos iz najine sezone, ampak v to se ne bom spuščala in se prerekala.“

Dorotejo smo povprašali tudi o njenem odnosu z očetom Bojanom, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek. Bojan je leta 2015 trdil, da sta ga hči in žena postavili na cesto. Doroteja je njegove besede takrat zavrnila. Razložila je, da se je moral izseliti zaradi prepovedi približevanja. Več o tem TUKAJ.

"Odnosi z očetom so sedaj mnogo boljši in tudi postajajo vse boljši. Stojim mu ob strani, saj se spopada z zdravstvenimi težavami. Ostaja pozitiven,“ nam je zaupala Doroteja. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice