Magazin > VIP
77 ogledov

Douglas se želi pobotati s Catherine

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones FameFlynet
Michael Douglas bo kmalu praznoval 69. rojstni dan in edino, kar si za darilo želi, je pobotati se z ženo Catherine, s katero imata hude težave v zakonu.

Michael in Catherine imata oba rojstni dan 25. septembra, kar sta vsako leto proslavila s skupnim praznovanjem. Za letos pa si igralec ne želi nič drugega kot to, da bi z ženo zgladila vse spore. Pred kratkim je priznal, da imata težave, kot jih ima vsak par, in da gresta trenutno čez težavno obdobje, a pred nekaj dnevi je vse skupaj spet zanikal in dejal, da sta s Catherine v redu.

V intervjuju za revijo Time pa je povedal, da težave še ne pomenijo konca zakona in da jih bosta rešila že zaradi otrok. "Veste, ljudje včasih potrebujejo nekaj časa zase," je razložil.

Potem ko se je razširila vest, da se parček po 13 letih zakona ločuje, je Douglas že večkrat izjavil, da ni nič narobe, Catherine pa za zdaj modro molči.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 06:51 06.september 2013.

    Ja vibrator ji kup pa bo mogoče mir. Kaj si pa drugega pričakoval , ko si ženil 22 let mlajšo . Da bo gledala in da jo bo pomirjala mlahavost orodja al kaj . Maš srećo , da te ne ...prikaži več prekolje v postelji , ko spiš !