Magazin > VIP
11133 ogledov

Dragićeva žena še lepša kot nekoč!

Goran Dragić Getty Images
Ne pokaže je pogosto, tokrat je naredil izjemo …

Goran Dragić je na družbenem omrežju Facebook objavil sliko, na kateri je v objemu žene Maje. Goran svoje družine na družbenih omrežjih ne izpostavlja prav pogosto, zato je bilo to za njegove oboževalce lepo presenečenje. Maja in Goran sta se stilsko usklajena skupaj udeležila tradicionalne dobrodelne prireditve, ki jo je organiziralo njegovo NBA moštvo Miami Heat. 

Maja, s katero se je Goran po dolgoletni zvezi poročil leta 2013, v zakonu pa sta se jima rodila sin Mateo in hčerka Victoria, je videti še bolj privlačna kot nekoč, njena postava pa naravnost sanjska. "Majči! Vedno lepša si, prelep par, lepa, luštna sta, čudovita," je le nekaj laskavih komentarjev, ki so se vsuli pod Goranovo fotografijo, ob kateri je zapisal: "Krasen večer na Miami Heat Gala. Zbiramo denar in delimo nasmehe." V enem dnevu je njegovo objavo všečkalo skoraj 4 tisoč oseb. 

Ste že del Joongle?

Komentarjev 2
  • porko2 05:23 15.marec 2020.

    Oblečena pa sta, kot bi pobegnila iz cirkusa!

  • Majazmaja 09:37 12.marec 2020.

    Kako je lahko še lepša? Simpl, bom razložila za pisuro: imata goro denarja in zato ji ni treba viseti v službi 8+ ur dnevno. Ukvarja se samo s stvarmi, ki ji prinašajo neko notranje zadovoljstvo. Brez težav si privošči telovadbo ...prikaži več in nego telesa, o kateri 'običajne' ženske samo sanjamo. In čisto prav je, da si privošči!

Sorodne novice