Magazin > VIP
17 ogledov

Ecclestonovo skoraj ugrabili

Tamara Ecclestone FameFlynet
Družina Ecclestone je postala tarča izsiljevalca, ki jim je grozil z ugrabitvijo hčerke, če mu ne izplačajo 900 tisoč funtov.

Zobozdravstveni tehnik Martin Peckham je namreč prek telefona grozil družini Ecclestone, da bo ugrabil Berniejevo hčerko, 27-letno Tamaro, če mu milijarderski šef Formule 1 ne izplača 900 tisoč funtov oziroma 1.123.000 evrov. "Mogoče je bil poskus res amaterski, vendar je šlo za ciljni napad. Družina Ecclestone je v šoku, vse pa je močno vplivalo tudi na Tamarino poslovno in zasebno življenje," je zadevo na sodišču v petek komentiral tožilec Phillip Lemoine.

Peckhama, ločenca z dvema otrokoma, so po plačilu varščine izpustili, kazen pa mu bodo izrekli konec tega tedna. Ob tem so mu sicer prepovedali tudi kakršnokoli komuniciranje z družino Ecclestone. "V primeru, da boste prekršili to prepoved, osebno, prek druge osebe, elektronske pošte ali telefona, se boste vrnili v pripor," je povedal sodnik obtoženemu.

Sicer to ni prvič, da je lepa Tamara postala žrtev izsiljevanja. V preteklosti so ji namreč že grozili z razkritjem podrobnosti iz njenega spolnega življenja, pri tem pa od nje zahtevali 200 tisoč funtov oziroma 250 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.