Magazin > VIP
8675 ogledov

Ellen DeGeneres: Izjave, ki bi lahko škodile njeni karieri

ellen degeneres Profimedia
Po nizozemski vlogerki se je oglasil še voditeljičin nekdanji telesni stražar.

Ellen DeGeneres v njeni oddaji poznamo kot vedno nasmejano, zabavno in nadvse prijazno voditeljico, ob kateri se kot zvezde ne počutijo le največji zvezdniki sveta, ampak tudi navadni smrtniki. 

Tako pa je menda le pred kamero …

Pred nekaj dnevi je o Ellen javno spregovorila nizozemska vlogerka, ki je bila gostja v njeni oddaji. "Morda sem naivna, a pričakovala sem, da me bodo pozdravili s konfeti: 'Dobrodošla v oddaji Ellen DeGeneres!' V resničnosti pa me je pričakala jezna in utrujena pripravnica. Pričakovala sem Disneyjev šov, dobila pa nočne Telebajske," je povedala. Več o tem TUKAJ,

Sedaj pa se je oglasil še Tom Majercak, voditeljičin nekdanji varnostnik, ki jo je varoval leta 2014 na Oskarjih. "Držim jih za roke in vodim jih mimo posameznikov ali večjih skupin. Ellen je edina oseba, in delal sem že z mnogimi zvezdniki, ki me ni nikoli pozdravila,“ je povedal in dodal, da je bila Ellenina soproga Portia za razliko od nje zelo prijazna. "Ko me je predstavila Ellen, me je ta le ošvrknila od strani. Rekla ni niti 'živijo' niti 'hvala, da varuješ mojo mamo, ženo in mene',“ je še potarnal Majercak.

"Bilo je zelo hladno in v bistvu tudi ponižujoče, kako ravna z ljudmi, ki niso njeni bližnji,“ še pravi varnostnik, ki je bil nad Ellen več kot razočaran. "Ljudje, ki jo gledajo po televiziji, se vanjo zaljubijo, a to je le njena lažna fasada. /.../ Ni oseba, za katero se izdaja. To je moje mnenje,“ je še dejal.

Da se Ellen pred kamerami pretvarja, je sicer povedalo že več ljudi, ki so delali z njo. Voditeljica se je leta 2018 na govorice odzvala. "Skrbi me, če to nekdo trdi, saj gre za laž. Prvi dan sem povedala: 'Edina stvar, ki si jo želim, je da bi bili vsi srečni in ponosni na svoje delo. Če niste, ne delajte tukaj.'“

Komentarjev 7
  • anton55 17:08 04.maj 2020.

    Ta baba ni za take oddaje,mal boljša je bila Oprah še bolje pa Jerry Springer.

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 15:32 04.maj 2020.

    Niso problem izjave, problem je, da je res taka. Le kdo jo je že do sedaj pokrival, da resnica no prišla bolj v javnost.

  • kapibara 13:09 04.maj 2020.

    Res je, risti ki jo bolj poznajo, so ji blizu, pravjo daje zateženo zatežena nemogoča lezbača..

Sorodne novice