Magazin > VIP
7844 ogledov

Ellen DeGeneres menda zapušča svojo oddajo, je to njen naslednik?

ellen degeneres Profimedia
Ellen DeGeneres naj bi razmišljala o koncu svoje priljubljene pogovorne oddaje.

Po govoricah, da je z njo nemogoče delati, in obtožbah, da so vodilni producenti nadlegovali mlajše zaposlene, naj bi televizijska voditeljica Ellen DeGeneres razmišljala o odhodu. To je Daily Mail razkril vir pri produkcijski hiši Telepictures. Svojo odločitev naj bi Ellen že sporočila šefom. "Čuti, da ne zmore več in da je edini način, da reši svojo znamko, ta, da ugasne oddajo. Resnica je, da je vedela, kaj se dogaja. To je njen šov. Ne more kriviti vseh drugih,“ je povedal vir.

Ellen se je sicer na zadnje obtožbe o spolnem nadlegovanju odzvala. Kaj je povedala, si lahko preberete TUKAJ.

Takoj po objavi članka, da se Ellen poslavlja, se je začelo špekulirati, kdo bo njen naslednik. The Sun poroča, da zelo dobro kaže Jamesu Cordnu. To jim je menda razkril "insajder“, ki trdi, da se je o njem kot nasledniku velike DeGeneres govorilo že pred škandalom.

Vedno več obtožb

Ellenino opravičilo je sicer naletelo na gluha ušesa. Več anonimnih virov pravi, da je ona kriva za strupeno ozračje, ki je vladalo med delom. "Obnašanje njenih producentov je grozno, a ona je najhujša od vseh. Neverjetno, da se pretvarja, da je nad razkritji presenečena. Riba začne gniti pri glavi – Ellen je glava,“ pravijo. 

Ellen je menda sovražila svojo delo in tudi na svoje občinstvo naj bi gledala zviška. Zanimivo je tudi, da se ni oglasil še noben od njenih zavezniških prijateljev in ji stopil v bran … Se je pa oglasil igralec Brad Garrett, ki pravi, da pozna več kot eno osebo, do katere je bila Ellen nesramna. Garretta je Ellen v svoji oddaji gostila šestkrat. Njegove besede je potrdila igralka Lea Thompson.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 1
  • gregor51 13:09 03.avgust 2020.

    lezbe so najbolj maščevalni osebki..ker niso zadovoljni v svojem lezbo življenju