Magazin > VIP
16857 ogledov

Ena največjih hollywoodskih zvezdnic se je spustila na realna tla

Renee Zellweger
1/6
Profimedia
Tega od zvezdnikov nismo vajeni ...

Renee Zellweger je na tekmo svojega fanta Anta Ansteada pripeljala tudi pasja ljubljenčka, ki sta po tekmi morala opraviti svoje. Igralka se je prav nič zvezdniško sklonila nad zelenico in pospravila za svojima ljubljenčkoma. Kljub temu da je ena največjih hollywoodskih zvezdnic, ji očitno ni izpod časti pobrati pasjih iztrebkov in poskrbeti za svoja psa, zaradi česar jo imajo oboževalci tako radi, saj bi to opravilo ob gorah denarja  z lahkoto prepustila pasjim sprehajalcem.

Anta Ansteada, za katerega pravi, da je "darilo" njene pokojne prijateljice Nanci Ryder, za katero je bil usoden ALS. Igralka je očeta dveletnega sinčka, za katerim sta dva propadla zakona, spoznala junija 2021, ko je sodelovala v njegovi oddaji na kanalu Discovery, "Celebrity IOU: Joyride", da bi pomagala pri prenovi vozil dveh bratov, zdravstvenih tehnikov, ki sta skrbela za njeno bolno prijateljico, ki je preminila leta 2020. Na vprašanje, ali meni, da je njuno snidenje rezultat "nebeške intervencije", je zvezdnica lansko leto odgovorila: "Da, na ta račun se tudi šalimo. Vedno je dala vse od sebe. Nasmejala sem se, ko sem pomislila na to, za kakšno naključje gre."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice