Magazin > VIP
44076 ogledov

Enajst let od smrti Tošeja Proeskega: To se je zgodilo z njegovim dekletom

toše proeski Instagram
Danes bi bil star 37 let.

Pred enajstimi leti je na avtocesti A3 Zagreb - Lipovac na sovoznikovem sedežu umrl makedonski pevec Toše Proeski. Na istem odseku avtoceste, za katerega pravijo, da je preklet, je leta 2013 umrla tudi hrvaška igralka Dolores Lambaša, ki je prav tako sedela na sovoznikovem sedežu. 

Dolores Lambša Prekletstvo Magazin Hrvaška igralka umrla kot Toše Proeski

Toše je s svojo glasbo združeval ljudi. A glasba ni bila njegova edina ljubezen. V času svoje smrti je bil v zvezi z rokometašico Andrijano Budimir. Njuna ljubezen se je začela leta 2001, končala pa 2004. Tri leta pozneje sta se Toše in lepa svetlolaska spet našla in dala zvezi novo priložnost. Na žalost je njuna sreča trajala le nekaj mesecev. 

Toše Proeski naštel dokaze Magazin Vohun trdi, da je bil Toše Proeski ubit

Svetlolaska se je po zvezdnikovi smrti umaknila iz javnosti, prišla ni niti na dogodek, na katerem so na njegov rojstni dan leta 2013 predstavili še nikoli prej objavljeno pesem. Uradno se dogodka ni mogla udeležiti zaradi številnih obveznosti, a viri blizu nje menijo, da vzrok tiči drugje. Andrijana se s Tošejevo družino namreč ni nikoli dobro razumela, zato se ji izogiba.

Pet let po pevčevi smrti se je nekdanja športnica poročila z Johanom, gostincem iz Skopja, s katerim ima triletnega sina Maksima. Johan je v zakon pripeljal dva otroka. "Zelo sem srečna. Že sedaj menim, da bo Maksim rokometaš kluba Metalurg in bodoči član državne reprezentance," je Andrijana, ki vodi zasebno šolo za rokomet, povedala kmalu po rojstvu sina.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.