Magazin > VIP
60007 ogledov

Foto: Suri Cruise še bolj podobna slavni mamici kot kadarkoli prej

Katie Holmes si je postavo izklesala s strogo dieto in tekom.
1/4
Žurnal24 main
Neverjetna podobnost.

Da je hčerka igralcev Katie Holmes in Toma Cruisa na las podobna zvezdniški mamici, ni nič novega, a podobnost je še bolj očitna s tem, ko Suri odrašča. Ta teden so jo paparaci s prijateljico in novim pasjim ljubljenčkom ujeli na ulicah New Yorka in priznati morate, da je šestnajstletnica še bolj podobna zvezdniški mamici kot kadarkoli prej. Preverite v galeriji. 

Kot je znano Surie že od ločitve staršev, leta 2012, z mamo živi v New Yorku, po pisanju ameriških medijev pa naj bi očeta nazadnje videla, ko je bila stara sedem let. Menda naj bi jo Tom poklical za vsak rojstni dan in ji poslal darilo, kot je medijem zaupal njegov prijatelj. Kaj točno se dogaja v njihovi družini, pa javno ni znano, saj tako Kate kot Tom njune ločitve in odnosov po ločitvi nista nikoli javno komentirala. Leta 2012 so mediji pisali, da naj bi imel Tom Suri pravico videti 10 dni v mesecu in zanjo tudi plačeval preživnino. Vendar javnih dokazov, da sta danes v stikih, ni, razlog pa naj bi bil v tem, da je Katie Suri želela zaščititi pred vplivom scientološke cerkve, ki ji pripada Tom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice