Magazin > VIP
14881 ogledov

FOTO: Žena našega pevca rada pokaže svoje čare

Petra Roi Facebook
Seksi Petra znova preseneča …

Pevec Damiano Roi, ki je zaslovel v šovu Slovenija ima talent, ima v življenju res srečo. Poleg talenta za glasbo je tudi zasebno že dolga leta srečen s svojo zapeljivo ženo Petro, za katero se pogosto obračajo moške glave. Sama je povedala, da ji dekleta pravijo Barbie, fantje pa Pamela Anderson in da sta ji oba vzdevka všeč. 

Tokrat je lepotica obline nastavljala na sončnem Tajskem. Na Facebooku svoje sledilce redno obvešča o svojih aktivnostih, zagotovo pa se med fotografijami najde takšna, ki človeka pusti odprtih ust. Petra na njej pozira v mokri majici brez modrčka, pred soncem pa jo varuje kapa s šiltom in sončna očala. “Uff, uff, kako vroče je na Tajskem,” je pripisala fotografiji. 

Petra obvlada tudi erotično masažo. Na Facebooku je leta 2021 zapisala: "Potrebuješ sprostitev? Se želiš razvajati? Popolnoma diskretno? Tu smo za vas. K nam pridejo klienti iz različnih razlogov. Po nežnost, pogovor, sprostitev, po nasvet … Mi pa jih skozi naše izurjene roke popeljemo v četrto dimenzijo, v četrti svet, tja, kjer se časovna naglica in napetost razblinita kot milni mehurček. Erotična masaža je nekaj čisto drugega kot prodaja lastnega telesa.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Pierre 08:01 01.april 2024.

    Ogabni preveliki joški!!!

  • Avatar lopov
    lopov 11:17 31.marec 2024.

    Kamela fafarson ...

  • ico8 09:52 31.marec 2024.

    Pocasi in sigurno se bo zurnalcek spremenil v „Vroci kaj“!