Magazin > VIP
66139 ogledov

Žena našega pevca na Facebooku ponuja vroče masaže!

Petra Roi Osebni arhiv
Seksi Petra vabi na vroče masaže …

Žena našega pevca Damiana Roia, ki smo ga dobro spoznali v šovu Slovenija ima talent, Petra Roi, je ženska številnih talentov. Za mikrofon včasih prime tudi sama, sicer pa v lepotičinih talentih odslej ne bo užival le Damiano, saj je na Facebooku objavila, da obvlada tudi profesionalno erotično masažo. In sicer sprostilno erotično masažo, ki zagotavlja popolno diskretnost. 

"Potrebuješ sprostitev? Se želiš razvajati? Popolnoma diskretno? Tu smo za vas. K nam pridejo klienti iz različnih razlogov. Po nežnost, pogovor, sprostitev, po nasvet … Mi pa jih skozi naše izurjene roke popeljemo v četrto dimenzijo, v četrti svet, tja, kjer se časovna naglica in napetost razblinita kot milni mehurček. Erotična masaža je nekaj čisto drugega kot prodaja lastnega telesa," je na Facebooku zapisala seksi Petra. Le kdo si ne bi želel sprostitve pod njenimi rokami? 

Petra Roi | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 9
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:44 25.maj 2021.

    Punca pravi, da se je potrebno znajti in da je vsako delo častno. Če bi vlekla socialno podporo, bi se pa spet pljuvalo po njej.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 18:25 25.maj 2021.

    Če pogoltne, je v višjem rangu...če ne, bom vprašal Kanglerja kje nabavlja takšne..

  • Steve_Fields 15:22 25.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice