Magazin > VIP
64217 ogledov

Grozljiva nesreča, sopotnika Damjana Murka oživljali

damjan murko Facebook
To je razlog, da štajerski slavček nima vozniškega izpita …

Damjan Murko si je pred kratkim omislil novega luksuznega jeklenega konjička, ki pa ga ne bo vozil sam, saj  nima vozniškega izpita. Razlog za to se skriva v hudi prometni nesreči, ki jo je doživel pred dvajsetimi leti. 

"Dvajset let nazaj, na božični večer, smo z babico in dedkom obiskali sorodnike, ko smo se peljali nazaj domov, pa smo doživeli hudo prometno nesrečo. Dedka so takrat oživljali, njegovo življenje je viselo na nitki. Bilo je grozno, še danes se spominjam, kako sem imel ves obraz okrvavljen in kako je mama v strahu pritekla k meni in me objela. Na srečo je bilo vse ok, babica in dedek sta še danes živa in pri močeh. Je bilo pa to zame izredno travmatično, na stare starše sem namreč zelo navezan, saj sem pri njima preživel celo mladost. Zagotovo je tudi to botrovalo, da nikoli nisem šel delati vozniškega izpita," je razkril Murko, ki ga danes na nastope vozijo prijatelji: "Imam tako dobre prijatelje in nikoli ni težava, da me kdo ne bi peljal na nastop. Uživajo, da lahko podoživljajo moje nastope, ki so vsakič nekaj drugega. Na dopust, obiske in ostale zasebne zadeve pa vedno vozi žena."

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Komentarjev 7
  • Avatar Contilenna
    Contilenna 01:20 25.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Ender3 13:20 24.avgust 2020.

    Damjan je najbolj zažagan slovencelj, ki to zna vnovčit, samopromocijo pa tudi plačar, če je potrebno.

  • mph 09:51 24.avgust 2020.

    Kako se ta blefer uspe šlepat kot kaže še kar dobro skozi življenje, mi res ni jasno. Patetično bitje. Vse za reklamo, živi od tračev in tega.

Sorodne novice