Magazin > VIP
5247 ogledov

Halle Berry bivšega obtožuje incesta

Halle Berry, Gabriel Aubry Flynet
V javnost pricurljali podatki iz sodnih dokumentov o petletni zvezi med igralko Halle Berry in manekenom Gabrielom Aubryjem.

Halle Berry manekena Gabriela Aubryja, s katerim je bila pet let v zvezi, v kateri se ji je rodila hčerka Nahla, obtožuje rasizma, saj ni želel priznati, da je njun otrok mešane rase.

Aubry naj bi se do zvezdnice vedel nemogoče, jo poniževal in ves čas kritiziral njeno telo.

gabriel aubry | Avtor: Profimedia Profimedia

Kanadčan naj bi imel poleg tega večletno intimno razmerje s članico svoje družine. Travma, ki je nastala zaradi tega razmerja, ki ga je končala manekenova sorodnica, naj bi uničila njuno spolno življenje. "Po prvih šestih mesecih se je najino spolno življenje poslabšalo, po enem letu zveze sva le trikrat na leto seksala,“ naj bi Halle povedala na sodišču. "Gabriel teh težav ni priznaval in zanje ni prevzel odgovornosti. Raje je na ponižujoč način kritiziral moje telo. Na koncu sem ga le prepričala v skupno terapijo.“

Halle Berry Magazin Halle noče, da bivši hčerko spremeni v belko

Aubry ima po mnenju Berryjeve duševne težave, med drugim naj bi trpel za depresijo in socialno fobijo. Ker si ni hotel poiskati pomoči, sta se leta 2010 razšla. Aubryjevi odvetniki so od sodišča zahtevali, da se iz dokumentov umakne del igralkinih trditev, ker so "nepomembne in napačne“.

Halle in Gabriel sta že več let v sporu. Ko se je igralka, ko je bila še v zvezi z Oliverjem Matinezom, želela preseliti v Francijo, je maneken selitev zaradi hčeke preprečil. Zaradi tega je prišlo celo do fizičnega obračuna med Martinezom in njim. Čeprav igralka ni več v zvezi s Francozom, se njen odnos z Aubyjem še ni izboljšal ...

Nahla Gabriel Aubry Magazin "Martinez mi je grozil s smrtjo“
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.