Magazin > VIP
6457 ogledov

Hčerka gre po razvratni poti Charlija Sheena, kliče jo industrija za odrasle

Kakšen oče, takšna hčerka.

Denise Richards in Charlie Sheen sta bila poročena od leta 2002 do 2006, v zakonu se jim je poleg hčerke Lole rodila tudi Sami, ki je stara 19 let.

Sami se je odločila, da se bo ukvarjala s pornografijo. Ob najavi kariere je sporočila tudi, da si bo v ta namen tudi povečala prsi in šla na lasersko odstranjevanje dlak.

Njen oče Charlie že kar nekaj časa razburja javnost s svojimi spolnimi avanturami. Že leta 2015 smo pisali o tem, da je bil za prostitutke pripravljen odšteti tudi do 10 tisoč dolarjev na noč za seks brez kondoma. Isto leto je izvedel, da ima HIV in ker naj bi virus namerno prenesel na svojega homoseksualnega partnerja, mu je nekaj časa grozil zapor. Leta 2020 je bil tudi tarča obtožb, da je v najstniških letih posilil igralca Coreya Haima.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 16:08 13.junij 2023.

    Jabolko ne pade daleč od drevesa...z gensko motnjo nikoli ne bo zdravnica ali znanstvenica. Lahko je samo prostitutka z kratko življensko dobo.

  • Avatar pantani
    pantani 11:41 12.junij 2023.

    "isto leto je izvedel, da ima HIV in ker naj bi virus namerno prenesel na svojega homoseksualnega partnerja" od kdaj pa je Sheen gej, prvič slišim???!!!

Sorodne novice