Magazin > VIP
1089 ogledov

Hude obtožbe: Zayn Malik naj bi udaril taščo

gigi hadid, zayn malik Profimedia
Gigi Hadid in Zayn Malik naj bi se že pred enim mesecem razšla.

yolanda hadid | Avtor: Profimedia Profimedia
Pevec Zayn Malik in manekenka Gigi Hadidi nista več par. Zvezdnika, ki imata 13-mesečno hčerko Khai, naj bi se razšla že pred enim mesecem. 

TMZ poroča, da naj bi prišlo do hudega družinskega spora, med katerim naj bi pevec One Direction svojo taščo Yolando udaril. 28-letnik obtožbe zavrača. "Odločno zanikam, da sem udaril Yolando Hadid. Zaradi svoje hčerke ne bom razkrival podrobnosti, upam pa, da bo Yolanda razmislila o svojih napačnih obtožbah in se usmerila v zasebno reševanje družinskih težav,“ je povedal za TMZ, na družbenih omrežjih pa sporočil, da je oseba, ki varuje svojo zasebnost in zasebnost svoje hčerke. "Da bi jo zaščitil, sem se strinjal, da ne bom oporekal trditvam, ki so se pojavile po sporu, ki sem ga imel z družinskim članom, ki je pred nekaj tedni, ko moje partnerke ni bilo doma, vdrl v naš dom.“

Včeraj se je na poročila v medijih odzvala tudi Gigi, ki je preko svojega tiskovnega predstavnika sporočila, da se osredotoča na svojo hčerko in da prosi za spoštovanje zasebnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.