Magazin > VIP
43 ogledov

Iris še vedno z Juretom

Ugibanj, ali sta šla narazen, ni več. Žurnal24 main
Lanska miss Slovenije Iris Mulej in športni novinar Jure Zorčič sta še vedno intimna prijatelja.

26-letna Iris Mulej, ki je leta 2002 osvojila naslov Miss Universe Slovenije, štiri leta pozneje pa Miss Slovenije, in športni novinar Jure Zorčič sta še vedno skupaj. Kljub njenemu zatrjevanju v medijih, da sta se prijateljsko razšla, smo jo opazili na premieri filma Pokora v ljubljanskem Koloseju, kako se je zaljubljeno stiskala k svojemu deset let starejšemu dragemu.

Iris in Jure sta par od leta 2006, potem ko je ona postala Miss Slovenije. Sprva sta sodelovala le poslovno, pozneje pa sta se zaljubila. Manekenko in modno oblikovalko, ki se ponaša z najvišje izmerjenim IQ-jem med slovenskimi misicami, so lansko poletje paparaci ujeli, ko se je z Juretom na otoku Pagu sončila brez zgornjega dela kopalk. Nekaj mesecev pozneje je v medijih zakrožila vest, da se je njuna romanca končala ter da sta le še prijatelja, kar pa se je izkazalo za neresnično. Po zanesljivih virih se par sploh nikoli ni razšel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.